Jaho63 napisał(a):...gdyby każdy chciał swoją wizję zrealizować do końca to byłby dopiero burdel.

spiton napisał(a):Po werdykcie, to już się impreza kończy.
Może moglibyśmy zrobić mini ankietę tu na forum w sprawie anonimowości modeli biorących udział w konkursie.
Może byłby to jakiś argument dla organizatorów.
Jestem przekonany, ze informacja o autorze jest ważnym elementem, bo konkurs konkursem, ale jest to przede wszystkim wystawa.
Jedyne ograniczenie bym zrobił takie, ze nie wolno oceniać kategorii w której się startuje ,-))

spiton napisał(a):A ja bym się cieszył oglądając modele kolegów świadomy który model jest czyjego autorstwa, a potem mógłbym gadać do nocy na ten temat ,-)) A tak, to wygląda tak:
- widziałeś ten mój model ?
-Jaki
-No tego stuga
-(myślę kurde widziałem z 30 stugów) hmmm.
S.G napisał(a):Za to z pewnością zaznaczone będą modele wyróżnione, w postaci stempla na karcie zgłoszeniowej pod modelem.
shivadog napisał(a):
Czy jest tam też info o autorze?
Hajnel napisał(a):Anonimowość modeli to podstawa jeśli mają one podlegać jakieś ocenie,a jeśli są znane wcześniej(fora,wystawy,itp,itd) to nie nasza sprawa (czyt. organizatorów),oceniamy model a nie człowieka .Szymonie...ankieta w naszym kochanym kraju? już się boję o serwery,klawiatury,komputery itp. zagrzeją się na czerwono ,może za 10 lat to tak ale teraz e.....
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości