imek46 napisał(a):Może to i fajna rzecz tylko jak sobie to Marcin wyobrażasz po zakończeniu konkursu. Wtedy wszyscy się pakują i jak najszybciej chcą wyruszyć do domu. Przecież to będzie około 800 modeli. Może niech robią to w trakcie konkursu. Mają na to dwa dni.
Pozdrawiam Zbyszek.
S.G napisał(a):imek46 napisał(a):Może to i fajna rzecz tylko jak sobie to Marcin wyobrażasz po zakończeniu konkursu. Wtedy wszyscy się pakują i jak najszybciej chcą wyruszyć do domu. Przecież to będzie około 800 modeli. Może niech robią to w trakcie konkursu. Mają na to dwa dni.
Pozdrawiam Zbyszek.
Dlatego warto przywieść jeszcze modele lub nawet jeden model na wystawę pozakonkursową, wtedy będzie okazja i czas na zrobienie sobie takowej fotki. Model będzie sobie stał np. na stoisku PWM-u lub klubowym i będziemy mieli go dostępnego w każdej chwili, w przeciwieństwie do modeli wystawionych do konkursu, które niestety zostają uwięzione na pewien czas.
Ostach napisał(a):Mnie by to nie zbulwersowało no ale nie ja organizuję konkurs. Na tej karteczce warto dać numer telefonu albo mail. Miałem kiedyś sytuację na konkursie, że ktoś akurat obok mnie komentował mój model; powiedziałem, że to mój to koleś chciał nawet żeby coś dla niego zrobić na zamówienie. W końcu nic nie wyszło.
Można też pomyśleć o czymś dyskretniejszym, np tabliczce na podstawce z nazwiskiem i mailem.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości