Chrupek napisał(a):Wygląda na to, że wygraliśmy
Paweł Czarnocki napisał(a):Chrupek napisał(a):Wygląda na to, że wygraliśmy
Głosowanie jest do końca stycznia. Więc klikajmy i podawajmy tę wiadomość dalej, nawet ludziom niezwiązanym z modelarstwem. Znajomym, rodzinie itp. MUSIMY wygrać !

siara1939 napisał(a):Takie wlasnie podejscie do naszego hobby powoduje, ze zastanawiam sie co ja tu robie. Ale moze ja jestem z innej gliny...

rollingstones napisał(a):opowiedz coś o tym więcej.

Ostatnio temat przerabialem, gdy jeden z modelarzy nabijal sobie glosy od osob nie zwiazanych z modelarstwem w typowo modelarskim konkursie w celach iscie ekonomicznych. Gdy zagadalem o tym z nim, powiedzial, ze zyczy mi sukcesu w przyszlym roku. Nie jest juz moim znajomym.

Takie zycie. Nie chcialem pisac po imieniu, ale skoro juz sie odezwales, to musze przyznac, ze masz odwage cywilna.
Nie popieram takiego zachowania- po trupach do celu. Ja traktuje modelarstwo jako odskocznie od rzeczywistosci, a nie sposob na zycie. Widocznie tym sie roznimy.
Twoja sprawa jak zachowujesz sie na konkursach, ja tylko zagadalem z zapytaniem, czy takie zwyciestwo sprawialoby Ci przyjemnosc, bo mi nie.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości