BYTOM głosowanie

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

BYTOM głosowanie

Postprzez Paweł Czarnocki » czwartek, 12 stycznia 2012, 21:36

Witam.

Koledzy proszę o głosy w ankiecie na Festiwal Modelarski. Można głosować tylko raz dziennie. Ale w kupie siła i głosujmy do końca dzielnie !!

http://bytomonline.pl/inne/bytomskie-wy ... #more-7425
Zakup w MARTOLI portfela nie boli.
Paweł Czarnocki

Reklama

modele polskich samolotów

Re: BYTOM głosowanie

Postprzez spiton » czwartek, 12 stycznia 2012, 21:46

ten link byłby chyba lepszy :

http://bytomonline.pl/category/inne/
spiton

Postprzez Paweł Czarnocki » czwartek, 12 stycznia 2012, 21:51

spiton napisał(a):ten link byłby chyba lepszy :

http://bytomonline.pl/category/inne/

Zdecydowanie !
Paweł Czarnocki

Postprzez Chrupek » piątek, 13 stycznia 2012, 07:31

Wygląda na to, że wygraliśmy :)
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Postprzez Paweł Czarnocki » piątek, 13 stycznia 2012, 22:08

Chrupek napisał(a):Wygląda na to, że wygraliśmy :)

Głosowanie jest do końca stycznia. Więc klikajmy i podawajmy tę wiadomość dalej, nawet ludziom niezwiązanym z modelarstwem. Znajomym, rodzinie itp. MUSIMY wygrać !
Paweł Czarnocki

Postprzez siara1939 » piątek, 13 stycznia 2012, 22:32

Paweł Czarnocki napisał(a):
Chrupek napisał(a):Wygląda na to, że wygraliśmy :)

Głosowanie jest do końca stycznia. Więc klikajmy i podawajmy tę wiadomość dalej, nawet ludziom niezwiązanym z modelarstwem. Znajomym, rodzinie itp. MUSIMY wygrać !

Takie wlasnie podejscie do naszego hobby powoduje, ze zastanawiam sie co ja tu robie. Ale moze ja jestem z innej gliny...
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Postprzez Paweł Czarnocki » piątek, 13 stycznia 2012, 22:56

siara1939 napisał(a):Takie wlasnie podejscie do naszego hobby powoduje, ze zastanawiam sie co ja tu robie. Ale moze ja jestem z innej gliny...

Miły i sympatyczny kolego Apoloniuszu, chyba nie ma nic złego w tym abyśmy oddawali głosy na imprezę modelarską ? Ja nie agituję za jakąś konkretną firmą tylko za Festiwalem. I fajnie gdybyś się na niej pojawił ze swoimi modelami :lol:
Paweł Czarnocki

Postprzez siara1939 » piątek, 13 stycznia 2012, 23:06

Sie pojawie.
Ostatnio temat przerabialem, gdy jeden z modelarzy nabijal sobie glosy od osob nie zwiazanych z modelarstwem w typowo modelarskim konkursie w celach iscie ekonomicznych. Gdy zagadalem o tym z nim, powiedzial, ze zyczy mi sukcesu w przyszlym roku. Nie jest juz moim znajomym.
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Postprzez rollingstones » piątek, 13 stycznia 2012, 23:48

opowiedz coś o tym więcej.
płotka
rollingstones

Postprzez siara1939 » piątek, 13 stycznia 2012, 23:57

rollingstones napisał(a):opowiedz coś o tym więcej.

Wyslalem Ci Seba PW.
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Postprzez Artur » sobota, 14 stycznia 2012, 00:16

Ostatnio temat przerabialem, gdy jeden z modelarzy nabijal sobie glosy od osob nie zwiazanych z modelarstwem w typowo modelarskim konkursie w celach iscie ekonomicznych. Gdy zagadalem o tym z nim, powiedzial, ze zyczy mi sukcesu w przyszlym roku. Nie jest juz moim znajomym.

O to o mnie chodziło właśnie , ale co do głosów to fakt namawiałem ale znajomych ,a regulamin tego nie zabraniał,zresztą wiesz jak to wyglądało-zaczęła sie panika i nie tylko ja wyczyniałem cyrki ,byli lepsi,zapewne zauważyłeś,co nie oznacza że jestem bez winy, ogólnie-w każdym razie nie jestem w żaden sposó obrażony na Ciebie czy coś w tym stylu,masz własne zdanie i szanuje to ,a nawet w pewien sposób się z nim zgadzam-dlategoteż teraz będzię uczciwie ,osądzi komisja, a w Bytomiu i ja będe,w sumie do gardeł nie będziemy się sobie rzucać :)
Ps.przykro mi że mnie wykluczyłeś z grona znajomych ,bo myśle że na to nie zasłużyłem ,ale live to live .
Pozdrawiam
Artur
Obrazek
Artur

Postprzez spiton » sobota, 14 stycznia 2012, 00:19

Kolega Artur mi swoją samokrytyką zaimponował.
spiton

Postprzez siara1939 » sobota, 14 stycznia 2012, 00:22

Takie zycie. Nie chcialem pisac po imieniu, ale skoro juz sie odezwales, to musze przyznac, ze masz odwage cywilna.
Nie popieram takiego zachowania- po trupach do celu. Ja traktuje modelarstwo jako odskocznie od rzeczywistosci, a nie sposob na zycie. Widocznie tym sie roznimy.
Twoja sprawa jak zachowujesz sie na konkursach, ja tylko zagadalem z zapytaniem, czy takie zwyciestwo sprawialoby Ci przyjemnosc, bo mi nie.
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Postprzez Artur » sobota, 14 stycznia 2012, 00:32

Takie zycie. Nie chcialem pisac po imieniu, ale skoro juz sie odezwales, to musze przyznac, ze masz odwage cywilna.
Nie popieram takiego zachowania- po trupach do celu. Ja traktuje modelarstwo jako odskocznie od rzeczywistosci, a nie sposob na zycie. Widocznie tym sie roznimy.
Twoja sprawa jak zachowujesz sie na konkursach, ja tylko zagadalem z zapytaniem, czy takie zwyciestwo sprawialoby Ci przyjemnosc, bo mi nie.

Ja też nie popieram zachowania-po trupach do celu,ale dałem się wciągnąć w pułapkę ,a zwyciestwo-rozpatrywałem to tak :
w poprzedniej edycji wygrałeś świetnym modelem ,ja też chciałem , aby w drugiej edycji był polak na podium , a czy cieszy takie zwyciestwo w taki sposób-nie,zdecydowanie ,nie.
Jestem osobą spokojną i chciałbym żebysmy żyli w zgodzie ,razem na tym i innych forach.
Przyznaję się,dałem ciała ,ale kto nie dał ani razu niech rzuca kamień,przyjmę na klatę.
Pozdrawiam
Artur
Obrazek
Artur

Postprzez siara1939 » sobota, 14 stycznia 2012, 00:33

Pogadamy w Bytomiu- nie ma co na forum rozmieniac sie na drobne.
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Następna strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea