RAV napisał(a):Chyba próbujesz manipulować faktami.
Dobre słowo RAV. Chyba. Rzecz jest stara, więc na pewno była nie raz i nie dwa gdzieś anonsowana, omawiana, nawet przez ciebie. Cytowane przez ciebie zdanie napisałem to w kontekście tego wątku. Nikt tutaj poza Tofikiem o tym nie pisał. Np. jako o pozytywnym kontrprzykładzie. Nawet ty. Więc to ja manipuluję? Chyba?
RAV napisał(a):Tutaj część osób twierdzi, że Łoś 1:1 (sprawa ważna) jest spieprzony. A ich adwersarze uważają, że to nic nie szkodzi. No i mamy dyskusję...
I zupełnie nie potrzebną dyskusję. Bo ja już nie wiem, jak mam wyjaśnić osobom twierdzącym, że " że Łoś 1:1 (sprawa ważna) jest spieprzony", że nie chodzi adwersarzom (czyli mnie) o to, że "to nic nie szkodzi". Tylko, że adres tych pretensji nie właściwy, bo tych kolesi zwyczajnie tu nie ma. A jeśli są, to się nie ujawniają. PWM nie jest ich naturalnym środowiskiem dyskusyjnym. I wylewanie żalów tutaj ma skutek zerowy. I że każdy może się z nimi skontaktować osobiście i omówić co mu leży na wątrobie. I że wtedy to ma sens. A tutaj to nie ma sensu. A resztę powodów swojej aktywności wyjaśniałem szczegółowo Spitonowi, Januszowi i paru osobom w innych postach, i wbrew pozorom są te powody tylko lużno związane z Łosiem. I dosyć już na ten temat z mojej strony. Kto chce może mnie zaszufladkować jako obrońcę tandentnego Hurricana z wiejskiego parku rozrywki w Puszczykowie i Łosia z krzywym ogonem z Mielca. Tyle mnie to obchodzi, co i ja obchodzę w.w przedmioty obrony.