cayman napisał(a):Niestety fotki przekłamują.

DarkWing napisał(a):Ilość śrub faktycznie robi wrażenie i ogólny widok jest miły dla oka ale..... Jak się przyjżeć to wychodzi na jaw jeden feler. Dużo z tych wszystkich śrub (a szczególnie przy silniku ale też i przy kole) jest osadzonych niewspółosiowo - poprostu krzywo. Zdaję sobie sprawę z rozmiaru całości i wiem jak wyglądają śruby 0,6ale tu nie mogę oprzeć się wrażeniu, że albo był pośpiech, albo już znużenie ich osadzaniem, albo po prostu brak precyzji... a może wszystkiego po troszkę
... Szkoda, bo i dużo pracy włożone i koszty niemałe a efekt końcowy szpeci tak piękny i precyzyjny w Twoim wykonaniu model.
Jeśli zaś chodzi o elementy układu kierowniczego i manetki to wyglądają ślicznie...![]()
Z niecierpliwością czekam na wiecej.

cayman napisał(a):Poczekam jak Koledzy będą ręcznie robić otworki wiertłem 0,3 mm np. na obszarze np. 0,6 mm i to centralnie.
Macio4ever napisał(a):Ja widzę dużą wartość dodaną przy kierowncy i manetkach, co do silnika to pewnie większość z nich będzie schowana w cieniu baku.
alphard napisał(a):Chodzi o to, że ślinik co do malowania różni się ze zdjęciami oryginału (w sumie zależy czy wzorowałeś się na pierwszej czy dwóch pozostałych fotkach).
Macio4ever napisał(a):Tak czy inaczej idziesz grubo
Kazik napisał(a):..... że wypływa od kogoś kto np. sam zrobił coś podobnego.
alphard napisał(a):naczy żeby móc porozmawiać (wyrazić opinie, krytykować) np. obraz Picassa powinienem malować jak on - Spoko..
alphard napisał(a):...dół silnika w miejscu gdzie wychodzą rury wydechowe na fotkach jest srebrny, a w modelu jest pojechany złotym.
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości