potez napisał(a):...Ciekawe czy to tylko w moim egzemplarzu takie szczęście mnie kopnęło czy inni tez to mają?
Chyba wszystkie egzemplarze tak mają bo mój też tak ma.
potez napisał(a):...Ciekawe czy to tylko w moim egzemplarzu takie szczęście mnie kopnęło czy inni tez to mają?
S.G napisał(a):Takiej tragedii nie ma mnie to zadawala
potez napisał(a):to oznacza, że matka została zrąbana
KFS-miniatures napisał(a):potez napisał(a):to oznacza, że matka została zrąbana
muszę przyznać, że zazdroszczę ci w sposób niewypowiedziany, bo ja prywatnie bardzo lubię pooglądać sobie wzory modeli żywicznych. mimo to, nie było mi dane zobaczyć rzeczonego do tej miniatury. a żałuje bardzo. tym więkze twoje szczęście, że miałeś okazję ocenić jak został on wykonany.

potez napisał(a):żywiczna kopia jest jej odbiciem.
potez napisał(a):Jeślli się z nia coś dzieje nie tak to obowiązkiem producenta jest to doprowadzić do porządku.
potez napisał(a):na trzeciej kolejnej Siódemce - widać to samo:
KFS-miniatures napisał(a):a tak na marginesie, w tym modelu jest znacznie wiecej inych upierdliwych problemów, dlatego nie rozumiem zmierzajacego w kierunku histerii opisu problemu z płatem.
KFS-miniatures napisał(a):tak na marginesie, w tym modelu jest znacznie wiecej inych upierdliwych problemów, dlatego nie rozumiem zmierzajacego w kierunku histerii opisu problemu z płatem.

ewpiga napisał(a):mnie się zawsze wydawało, że modele żywiczne oglądane z bardzo bliska zyskują większą finezją w szczegółach i dbałością o każdy detal – super jakość.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości