KFS-miniatures napisał(a): ponownie ostatecznie nikt nie oprzypilnował odbioru modeli. o ile ci, którzy po uzgodnieniu z organozatorem zabierali modele nieco wcześniej byli rozliczani skrupulatnie z pokwitowań na modele, to potem cała reszta już nie
Mecenas napisał(a):Mam nadzieję, że Iceboy, Slash i Tomek wybaczą mi, że w piątek prosto z samochodu zagoniłem ich do noszenia stolików i płyt OSB.Wybaczcie - wyższa konieczność.
_iceboy napisał(a):A teraz słowo dla wystawców i modelarzy - jeśli chcecie brać udział w tej imprezie, to może łaskawie dostosujcie się do grafiku i modele było by dobrze jednak zacząć zbierać po zakończeniu imprezy? A nie w trakcie, oraz podczas oficjalnych ceremonii...
wredna_mandarynka napisał(a):tutaj macie króciutką relację
http://www.youtube.com/watch?v=tfr_DoCo5l0

Chrupek napisał(a):Następnym razem stoły już od godziny 11-tej otoczymy kordonem uzbrojonych po zęby doborowych oddziałów paramilitarnych i spróbujcie je wcześniej odebrać

karambolis8 napisał(a):Wrzuci ktoś link z warsztatem Kamila?
wredna_mandarynka napisał(a):... sama bym chętnie zawiesila oko

Chrupek napisał(a):Kamilu wystawcy byli przez nas powstrzymywani od zabierania modeli.
Krystian Ciechowicz napisał(a): niezłe ciacho co ?
Kaiser88 napisał(a):_iceboy napisał(a):A teraz słowo dla wystawców i modelarzy - jeśli chcecie brać udział w tej imprezie, to może łaskawie dostosujcie się do grafiku i modele było by dobrze jednak zacząć zbierać po zakończeniu imprezy? A nie w trakcie, oraz podczas oficjalnych ceremonii...
A kto pozwalał zabierać owe modele?
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości