Chrupek napisał(a):Mac Eyka napisał(a):Michał ja widziałem jeszcze Skyraidera, a chyba nie ma go na twojej liście.
Z daleka czy z bliska. Bo mnie się wydawało, że Marek był ale jak się przyjrzałem gościowi to nie był on.

Chrupek napisał(a):Masz całkowitą racje. To nie były nagrody, drobne upominki, dodatki do wyróżnień.

Aleksander011 napisał(a): bo nagrody specjalne były pozycjonowane na "z góry określone pozycje")
Chrupek napisał(a):Aleksander011 napisał(a): bo nagrody specjalne były pozycjonowane na "z góry określone pozycje")
Proszę wyjaśnij co masz namyśli, bo to zdanie sugeruje jakieś kumoterstwo pomiędzy sędziami czy fundatorami nagród a nagrodzonymi, czemu muszę stanowczo zaprzeczyć!!!

Aleksander011 napisał(a):np Barwy WP.
KFS-miniatures napisał(a):...w tym zdziwiony jestem wyróżnieniem mojego modelu, który zabralem w zasadzie żeby kolega mi nie truł, że nie chce mi sie go pakować:>
KFS-miniatures napisał(a):Aleksander011 napisał(a):np Barwy WP.
to była osobna kategoria.no proszę, hitlerloty miały sxzanse wykazać się gdzie indziej. ciula do rzyci szukasz.. albo chcesz ufundować nagrodę za najlepszy samolot z hakenkrojcem. jak to drugie, to pisz pw, ufundujemy razem. poważnie mówie
waran: eduard to nienajlepszy przykład. z wielu względów
waran napisał(a):Aleksander, Tobie się wydaje że jeden telefon do takiej firmy jak Eduard,spowoduje to że zabiorą 500 modeli -najlepiej Dual-Combo i rozdadzą te modele w Bytomiu.

marder napisał(a): ...no i wyszło na to, że przejechał się ten model nie na darmo.
Aleksander011 napisał(a):pomyślałem już o tym wcześniej ,aczkolwiek za późno do realizacji już na miejscu
Mecenas napisał(a):Tomek Hejmo
KFS-miniatures napisał(a):marder napisał(a): ...no i wyszło na to, że przejechał się ten model nie na darmo.
no wyszło, ale i tak ubolewam nad klęską mojej pezetelki. abstrachując od zadowolenia z własnoręcznej waloryzacji urala, to pesiódemka była modelem, któremu wiecej serca poświęciłem. i kafelkowany nie był:>Aleksander011 napisał(a):pomyślałem już o tym wcześniej ,aczkolwiek za późno do realizacji już na miejscu
w tylkowrocławiu mnie nie bedzie, ale mimo wszystko jak masz jakis konkretny pomysł to pisz

Chrupek napisał(a):Mac Eyka napisał(a):Michał ja widziałem jeszcze Skyraidera, a chyba nie ma go na twojej liście.
Z daleka czy z bliska. Bo mnie się wydawało, że Marek był ale jak się przyjrzałem gościowi to nie był on.
merlin_PL napisał(a): siedziałem z dziewwczyną w przedostatnim rzędze po lewej )

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości