Ja zamowilem dzisiaj samochod z Burago- na przyszly rok.

Mecenas napisał(a):Tak na szybko staram się przypomnieć, kto z aktywnych użytkowników naszego wirtualnego grajdołka odwiedził festiwal. Lista robi się dość długa, aczkolwiek mogłem kogoś nieopacznie pominąć (albo nie poznać, kto jest kto). Oto kogo udało mi się zidentyfikować osobiście lub usłyszeć, że gdzieś tam jest (kolejność przypadkowa).
Iceboy, Slash, Tomek Chacewicz, Aleksander, Dewertus, Jarek Gucwa, KFS, Tomek Mańkowski, Radek Pituch, RJ, Erni, Mac Eyka, Portalus, Macio4ever, Kwes, Kicus, Fazzy, SG, Robert Thorz, Chrupek, Siara, Rafał_dr, el Rozito, Badger, Jaho63, Waran, Artur Domański, Hacz, Sherman222, Murek, Paweł Leszczyński, Allex, Panzer, Kazik, Tomek Hejmo, Hajnel, Artur, Kapral, Vis13, Przemek-Maxus, Marek Barański, Caughtinthemiddle, Matejson, Adrianowro, Jarek38, Alex1st, Ozi35, Skyraider, Marder, Cayman.
Na razie tyle osób mi się przypomniało, ale na pewno wielu pominąłem...
dewertus napisał(a):Dodam swoje trzy grosze:
Dla organizatorów mam tylko dwa wnioski/uwagi do rozparzenia na przyszły rok:
1. Ilość miejsca jaka została przeznaczona na modele została dobrana bardzo dobrze, szkoda tylko, że nie została optymalnie wykorzystana. W kilku miejscach modele były za gęsto poustawiane przez co trudno było je pooglądać i obfotografować, a w wielu wiało niepotrzebną pustką, którą można było spokojnie wygospodarować na rozluźnienie tych klas, gdzie ilość prezentowanych modeli była największa
Tomek Hejmo napisał(a):Mecenas napisał(a):Tomek Hejmo
Nie wiedziałem, że aż tak znany/rozpoznawalny jestemNie było mi niestety dane rozpoznać więcej zielonych oprócz Maćka.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości