net_sailor napisał(a):Ja tam zaczepu do zbiornika dopatrzeć się nie mogę, ale jeśli już koniecznie musisz coś dokleić to niech to będzie zbiornik (któryś z tych segmentowanych bo gładki częściej był na Fokach).

Artek napisał(a):Jak widać Mesiu posklejany, więc można od jutra rozpoczynać malunki.

Okrach napisał(a):Fajnie to wyglada. Ciekawym jaki efekt da Ci ten brazowy pre-shading... Szczegolnie na gornych powierzchniach...

Artek napisał(a):... Czy numer jest naszprejowany z jednej strony? Czy ten biały pasek w tylnej części kadłuba biegnie dookoła niego? Oraz jak mówicie, plamki na stateczniku pionowym i sterze kierunku malować aero czy pędzelkiem (krawędzie rozmyte czy ostre)?

Artek napisał(a):... I taki pomysł mi jeszcze do głowy przyszedł czy nie zrobić mu ze dwóch paneli na spodnich powierzchniach skrzydeł w kolorze gołego metalu... Mam dość luźne podejście do tematu ale obawiam się czy aby nie przegnę

Artek napisał(a):Witam
Popsikałem trochę tu i ówdzie. Spód stał się bardziej "blau", a góra spłowiała od wiosennego słoneczka...
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości