Elendsin napisał(a):... Wiem, że to trochę obciach,ale nie chciało mi się robić kolejnego zdjęcia...

DarkWing napisał(a):Zaczęło się niewinnie a kończy grubszą awanturą..., a po co ???
Pewnie każda ze stron ma troszkę racji ale grunt to zachować spokój. Nie wiem ile nasz nowy kolega ma lat i prawdą jest, że to nieważne ile, bo zacząć można w każdym wieku. Ja (praę dni temu) skończyłem 42 i mimo, że sklejam od ponad 30-stu to też niedawno zebrałem cięgi za model. Ważne żeby umieć słuchać i chcieć wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość. A uwierz mi, nikt tu nikogo nie chce "zdeptać". Jak pisali koledzy, forum jest dobrowolne i trzeba mieć świadomość, że przegląda je tysiące osób dziennie. Jeśli ktoś się więc decyduje na publiczne wystąpienia i oczekuje wsparcia to niestety... duma musi zostać w domu.
Dodam od siebie, że wierzę, że jeszcze wszyscy zobaczymy Twoje modele takie, które będą słusznie chwalone przez tych którzy teraz krytykują. Tego Ci życzę.

Tandeta jakich mało, ale gratuluję odwagi.
Raczej nie pokazałbym modelu w takim stanie na forum.
Właściwie bardziej pasowałoby napisać takiego gniota.
Lecz jeśli masz lat 9-12, będzie to dla mnie satysfakcjonujące.
Elendsin napisał(a):Farby na razie kupiłem 3 kolory i próbuję coś z tego wyciągnąć. Nie chcę od razu malować wszystkiego na 100 kolorów bo wiem że z moim doświadczeniem to się to nie uda.

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości