...cars that were like wild ferocious animals.
nobie1973 napisał(a):W UK tego nikt nie zobaczy…

Tofik napisał(a):Film o dywizjonie 303 jest częścią serii bodajże czterech odcinków pod wspólnym tytułem " Ci cholerni cudzoziemcy" .
Jaho63 napisał(a):Świetna książka.
Jaho63 napisał(a):A to "błędów", czy też "nowego spojrzenia" jest nie mało. Np. wiele zwycięstw już przypisanych konkretnym pilotom, u Kinga zmienia "właścicieli". Ale to akurat, w wypadku zbiorowych walk, toczonych w większych grupach, nie jest nic dziwnego. Tyle tylko, że jak już mam zapisane zwycięstwo Urbanowicza nad Schlichtingiem z 06.09.40 to King je "przyznaje" Wunschemu. I tak jest z większością. Ale to i tak zawsze były tylko przypuszczenia.
Mnie się podoba współczesny styl pisania takich książek, gdzie masz od razu przedstawionych możliwych przeciwników, gdzie przebieg walki jest bogato opisany, wspomagany cytatami. Ogólnie fajna książka. Dobrze, że nie napisana przez Polaka, bo by było od razu, że fanatyczna.
Ja zapłaciłem 28.80zł. Papier nie najgorszy, zdjęcia też znośnej jakości. 430 stron.
Stosunek jakość+cena=rewelacja.
Dobrze, że nie napisana przez Polaka, bo by było od razu, że fanatyczna.
quest napisał(a):Cóż tak zawsze będzie z ustaleniami "kto kogo"
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości