Jaho63 napisał(a):Ale podwozie fakt, chyba jest OK. Choć wiem o których zdjęciach pisał Dewertus. Faktycznie robią wrażenie, że są prze-prostowane.
Nie wiem jakie okulary nosicie kolego Jaho, ale podwozie nie jest OK.
Jaho63 napisał(a):Ale podwozie fakt, chyba jest OK. Choć wiem o których zdjęciach pisał Dewertus. Faktycznie robią wrażenie, że są prze-prostowane.
Jaho63 napisał(a):Ja noszę 0,75!![]()
Głowy nie dam... Wygląda mi OK.
Tzn, jak wyznaczysz sobie linię odpowiadającą przebiegowi goleni podwozia i przedłużysz ją w stronę owiewki, to jakaś minimalna różnica się pojawia... W stopniach nie ocenię, ale naprawdę niewielka... Na zdjęciach wyglądało jakby golenie były prostopadłe do skrzydła.

A z oznaczeniami zwycięstw to Ty bardzo podpadłeś Januszowi.. ,-))

dymuwa napisał(a):Model mi się b.spodobał mimo kuchy z kolorystyką. Co to za "cudo" wiem, ponieważ dosłownie z tydzień temu skończyłem LaGG-3 serii 66 pilota Szypowa z Floty Czarnomorskiej tegoż Rodena/TOKO. Rosyjscy koledzy jednoznacznie bardziej wolą model z "Wostoczhnyj Ekspres / Dakoplast" - mniej piłowania i szpachlowania.
PS. Na przyszłość radzę robić sesję nie na pstrym tle. Najprostszy "lightbox" mogą dać dwa arkusze białego brystolu, przypięte do krzesła.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], mnak24 i 29 gości