Moderator: xenomorph
A to ciekawe, jako wzór SSC15 poradził mi ciemniejszy odcień na tym Cromwellu i doradził rozjaśniać zielonym.
subgrafik napisał(a):Haha chyba jednak zapatrzyles sie na ta ocozejbna trawke malujac swojego Shermiego
Swoja droga to ta fotka gdzies byla pokazana w dyskusji o scc 15 na armoramie i tam
byly troche lepsze referencje niz model ...

Lepsze, na moje oko, jest posługiwanie się fotkami pojazdów ( choćby i reanimowanych po latach ) niż fotkami modeli...
Tomek Hejmo napisał(a):... jak Tobie się widzi ten kolor na AVRE? ...
Tomasz Mańkowski napisał(a):Lepsze, na moje oko, jest posługiwanie się fotkami pojazdów ( choćby i reanimowanych po latach ) niż fotkami modeli...
martinello napisał(a):Ten na oryginałku za to - bardzo mi się podoba. Choć model pewnie trzeba by malować nieco jaśniejszym odcieniem.
martinello napisał(a):Głos w kwestii kolorystycznejw dzisiejszych czasach (washe, biedronki, filtry itp) OD i SCC15 powinny chyba być malowane tym samym bazowym kolorem, a ewentualnie potem OD "ciągnąć" w kierunku szarego (czarny wash czy filtr ?) a SCC - zielonego (zielony wash czy filtr ?)

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości