przez ArniAL » niedziela, 17 czerwca 2012, 01:57
Wspaniały model i wspaniałe wykonanie mimo , że napisałeś na początku relacji "Temat znany i oklepany. Panzer III ausf. N z 501 sPzAbt z czasu walk w Afryce. Jako dodatki przewidziane zostały blachy voyager - używam ich w minimalnej ilości(nie polecam, kiepskie są) oraz żywicę panzerart." trzeba pokazywać i uczyć następne pokolenia jakie można mieć wspaniałe hobby ( alternatywa na różnego rodzaju uzależnień ),bo uważam ze modelarstwo wszelkich specjalności takim jest , dodatkowo propaguje naszą historię bez zakłamań , samą prawdę. Patrząc na ilość godzin historii , techniki i plastyki w podstawówkach i gimnazjach takie fora i strony są doskonałym uzupełnieniem dla edukacji młodych ludzi . Bardzo się cieszę ,że takie wspaniałe modele mogę oglądać , i to mnie bardzo kusi do spróbowania swoich sił w modelarstwie i nie tylko mnie mimo że już nie jestem taki młody ale pasja została i z zazdrością patrzę na twoje umiejętności . Myślę że kupie sobie jakiś fajny model i na forum poproszę o prowadzenie od a do z , może ktoś z młodych dzięki temu się tym zainteresuje . Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję udanego modelu. Pozdrawiam . Artur