mnak24 napisał(a):No i ostatni apdejt w warsztacie, powiem to w skrócie- W D*U*P*I*E MAM WASZĄ KRYTYKĘ, piszta co chceta, hejtujta bo i tak mam to gdzieś i mnie nie powstrzymacie od podążania dalej![]()

malinowski napisał(a):Twój post bardzo zabawnie kontrastuje z tym co masz napisane w stopce.
Slash napisał(a):Jakby ten typek chciał tak mądrze to zająłby się czym innym niż awanturami. A Tobie proponuje zagłębić się, ale w to co robisz bo póki co mamy niestety drugie kondolencję. A tego modelu akurat mi szkoda. Bierz do serca to co piszą koledzy i postępuj trochę rozważniej. To nie wyścig na disy
mnak24 napisał(a): I kolejny, który myśli, że Tede jest taki sam uak Peja.

mnak24 napisał(a):A ja go już skończyłem![]()
mnak24 napisał(a):No i ostatni apdejt w warsztacie, powiem to w skrócie- W D*U*P*I*E MAM WASZĄ "]KRYTYKĘ, piszta co chceta, hejtujta bo i tak mam to gdzieś i mnie nie powstrzymacie od podążania dalej![]()
mnak24 napisał(a):TEDE w jednym wywiadzie chwali się, że kupił jakiś model(z pudła erfix) ale czasu ni ma, o Peji mniej wiem, bo ni słucham.Ale prawda jak modele to modele, a ni HH
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości