VII Lubelskie Spotkania Modelarskie 20/21.10.2012

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: VII Lubelskie Spotkania Modelarskie 20/21.10.2012

Postprzez Czarny » wtorek, 23 października 2012, 20:00

imek46 napisał(a):Mam nadzieję, że zaspokoiłem twoją ciekawość.

Pozdrawiam.

Tak, oczywiście.
Czarny

Reklama

Postprzez Patryk » sobota, 27 października 2012, 09:58

Faktycznie mało modeli było w kategori bliski wschód. Ja wystawiłem tam scenkę z Libi (toyota pick up) ,ale nie udało się nic zdobyć. Bliski wschód to nie tylko oklepany Iraq i Afganistan ,ale i inne rejony walk.
Ogólnie wystawa jak najbardziej pozytywna. Trochę ciężko było zobaczyć najciekawsze modele bo stały na końcu stołów ,ale w sumie nie ma co się dziwić. Ochrona dobrze pilnowała i mimo ,że przewineło się tam tysiące ludzi to nic nie zostało uszkodzone.
Obrazek
KLIKNIJ
Patryk Krupiński
Patryk

Postprzez Corsair » sobota, 27 października 2012, 10:42

W tracie VII LSM, na odbywających się warsztatach dla dzieci, sklejono 67 plastikowych i 398 drewnianych modeli. W tym miejscu chciałbym gorąco podziękować koledze Tatand, który odpowiedział na mój apel o pomoc w prowadzeniu zajęć z dziećmi. Szacun. I zapraszam za rok :)
Ostatnio edytowano sobota, 27 października 2012, 12:49 przez Corsair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Corsair

Postprzez Czarny » sobota, 27 października 2012, 12:40

Patryk napisał(a):Faktycznie mało modeli było w kategori bliski wschód.

Mój Phantom w barwach IDF/AF nie doleciał, nie wytrzymał polskich dróg :? Byl za to Kuwejcki Hornet (tak ja jestem autorem podpisania go jako F-8 Crusader, późno było jak się pakowałem. Crusader też miał byc ale juz sie nie zmieścił ;)
Czarny

Postprzez Vazhyl » poniedziałek, 29 października 2012, 19:36

Wprawdzie z tygodniowym poślizgiem, ale chciałem podziękować organizatorom za profesjonalną organizację imprezy (zarówno z mojego punktu widzenia jako wystawiającego się ze sklepem, jak i z punktu widzenia moich dzieciaków, którzy brali czynny udział w klejeniu i malowaniu samolotów). Wszyscy byli zadowoleni!
Jak każda kolejna impreza, i ta przyniosła nowe doświadczenia, w większości pozytywne. Z punktu widzenia oglądacza - niewątpliwie z lornetką byłoby łatwiej, ale jakiś kompromis między bezpieczeństwem modeli a możliwością ich prezentacji moim zdaniem udało się osiągnąć. Może następnym razem warto pokusić się przez organizatorów o zdobycie gablot, w których odgrodzone szybą można prezentować małe modele.
W wolnej chwili wrzucę trochę fotek, głównie figurek, jako najbliższych moim zainteresowaniom hobbystycznym.
Chłopakom najbardziej podobały się czołgi (szczególnie Patton w dżungli), natomiast The Best Of The Best był oczywiści X-Wing nad lustrem (tak to jest,jak się dzieciom daje oglądać filmy z dzieciństwa).
I na koniec serdeczne pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych, z którymi udało mi się spotkać osobiście :)
WARforge: site about modelling
Vazhyl

Postprzez boroda rus » czwartek, 1 listopada 2012, 16:42

Gratulacje dla uczestników i organizatorów z regularnych wystaw i konkursów. Powodzenia dla wszystkich.
Club "Plastmaster".
Na Syberii, żywe wilki, niedźwiedzie i modelarzy. http://contest.ucoz.com/, http://www.modelistbarnaul.com/
boroda rus

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea