Moderator: xenomorph

TGMJ napisał(a):Całościowo - po pierwsze nie rozumiem jaki to był problem...
zwrócę jedynie uwagę, że będąc pracownikiem też ponosi się wszystkie koszty błędnych decyzji pracodawcy - jak firma pada to też się idzie na bruk
Kuba P. napisał(a):
Nie chcę być przesadnie złośliwy, ale statystycznie rzecz biorąc co kilka lat coś ciekawego w Polsce z ziemi wychodzi. Panther, StuG IV, Valentine..

TGMJ napisał(a):OK, to przepraszam, skoro idealnie zachowane sdkfzty, tksy, karasie, shermany i P.7 przez najbliższe dziesięciolecia będą wyskakiwać z ziemi z częstotliwością pryszczy na twarzy 14-latka to rzeczywiście nie ma problemu, że się ta jedna walentynka wymknie.
Sebastian napisał(a):Podobnie było z Famo stało i gniło w MWP i znikłojeden w kilku na świecie.

Sebastian napisał(a):Wiem ale można mieć ideę pokazywać to wszystkim których to interesuje. Ja byłem w szoku będąc w Niemczech gdzie w weekend dla ściągnięcia ludzi pozwala się na wejście do pojazdów z okresu II wojny. Można pomacać i nikt nie krzyczy co Pan tam robi!!!! Po prostu są dla ludzi.

badger napisał(a): Taka zgoda po latach nastąpiła i Famo powinno być poddawane renowacji - ponoć ma jeździć.
Powrót do Pojazdy wojskowe - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości