sebmalinowski napisał(a):Całkiem przyjemny model zwłaszcza jeśli to Twoja pierwsza pancerka.
Jakiś szczególnych mocno irytujących błędów nie dostrzegam (albo ślepnę na starość

), jednak nie podoba mi się błoto, wygląda jak masło orzechowe. Z drobnicy to widać nie pomalowane elementy kół nośnych, których bandaże powinny być czarne (były gumowe), troszkę nie domalowane są rury - widać bazowy kolor modelu. Gdzie podziały się liny ? Mój teciak w 1:72 ma je w zestawie. Możesz coś napisać o kolorach jakich użyłeś do malowania tetki ? Ogólnie model fajny w skali szkolnej dałbym Ci 4/6 no może +3 za to błoto i brak lin. Pozdrawiam i kontynuuj swoją pasję.
Dziękuję za konstruktywną krytykę! Faktycznie z tymi kołami zawaliłem, a to dlatego, że przykleiłem je na samym początku do wanny idąc ślepo za instrukcją... Co do prześwitów i niedomalowań, to przyznam że tak miało być. Farby których użyłem to Pactra Russian Armor Green, White, Black oraz Rust.
Z tym błotem trafne spostrzeżenie. Nie mam pojęcia jak zrobić bardziej "mokre" błoto, a pigment użyty bardziej pasuje na brudzenie niż na błoto, które faktycznie powinno być ciemniejsze

Co do lin, obiecuję poprawę! Zamontuje je w tym tygodniu i podmienię zdjęcia.