Kazik napisał(a):BodzioS13likes napisał(a):To nie jest mój model, poszukałem zdjęcie tylko żeby pokazać jak wygląda rama.
Mówisz o tej fotceBodzioS13likes napisał(a):
to jak wstawiasz takie zdjęcia to wypadało by żebyś pod spodem jasno napisał że to nie Twój model i skąd zaczerpnąłeś tą fotkę.
BodzioS13likes napisał(a):Wuen masz racje. To mój pierwszy warsztat i nie wiem za bardzo w jaki sposób się to odbywa, co od mnie oczekujecie, ale nawet jeśli mój silnik czy rama dla ciebie jest nie dość dobra to dla mnie jest gotowa do malowania. Czy zostawię tak jak jest czy poprawie to będzie tylko i wyłącznie moja sprawa. U mnie w gablocie będzie, a nie u ciebie więc spoko, nie będziesz musiał na niego patrzeć ;))
TomZak napisał(a):To w takim razie po co prowadzisz warsztat?
TomZak napisał(a):BodzioS13likes napisał(a):Wuen masz racje. To mój pierwszy warsztat i nie wiem za bardzo w jaki sposób się to odbywa, co od mnie oczekujecie, ale nawet jeśli mój silnik czy rama dla ciebie jest nie dość dobra to dla mnie jest gotowa do malowania. Czy zostawię tak jak jest czy poprawie to będzie tylko i wyłącznie moja sprawa. U mnie w gablocie będzie, a nie u ciebie więc spoko, nie będziesz musiał na niego patrzeć ;))
To w takim razie po co prowadzisz warsztat?
Fred-k2 napisał(a):TomZak napisał(a):To w takim razie po co prowadzisz warsztat?
Tu się zgodzę. Zakładając warsztat powinieneś liczyć się także z krytyką jeśli model nie jest idealny, to normalne.
BodzioS13likes napisał(a): Fred-k2 napisał(a):
TomZak napisał(a):To w takim razie po co prowadzisz warsztat?
Tu się zgodzę. Zakładając warsztat powinieneś liczyć się także z krytyką jeśli model nie jest idealny, to normalne.
Rozumiem, ale nie spodobało mi się w jaki sposób pewien użytkownik to napisał. Panowie zostawmy to i skupmy się na modelu, zawsze jest przecież priv ;))
BodzioS13likes napisał(a):(...) Wuen masz racje. To mój pierwszy warsztat i nie wiem za bardzo w jaki sposób się to odbywa, co od mnie oczekujecie, ale nawet jeśli mój silnik czy rama dla ciebie jest nie dość dobra to dla mnie jest gotowa do malowania. Czy zostawię tak jak jest czy poprawie to będzie tylko i wyłącznie moja sprawa. U mnie w gablocie będzie, a nie u ciebie więc spoko, nie będziesz musiał na niego patrzeć ;))
[/url
[/url
[/url
[/url

Fred-k2 napisał(a):To ja tak tytułem wstępu zapytam gdzie zgubiłeś tarcze hamulcowe?
zmorka napisał(a):Fred-k2 napisał(a):To ja tak tytułem wstępu zapytam gdzie zgubiłeś tarcze hamulcowe?
Nie kumasz Fred ?? Tam się pietami hamuje

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości