Cichociemny napisał(a):Wpadka Hannatsa była moim zdaniem "wielopoziomowa". Bo raz, że niewystarczająco zabezpieczyli dane klientów.
Korowiow napisał(a):Nie rozumiem kilkunastu osób, które dziwią się, że Rav jest zniesmaczony i wkurzony całą sytuacją i nie rozumiem postawy Martoli.
Korowiow napisał(a):Tylko czy na pewno Martola "wygrała"?
Korowiow napisał(a):Czy oni na pewno kupią coś w Martoli ?
Korowiow napisał(a):Ja rozumiem Rava i nie przekonują mnie zapewnienia, że system stosowany przez Martolę się sprawdza od lat i tak musi być bo to jest dobre dla sklepu, bo jak widać nie do końca jest dobre dla klientów.
Korowiow napisał(a):EDIT : Pytania, które zadałem są retoryczne, nie oczekuję na nie odpowiedzi. Niech każdy sam sobie odpowie.
Korowiow napisał(a):( i nie mam tu na myśli tylko Rava )
Korowiow napisał(a):Jako, że mimo braku oczekiwań co do odpowiedzi...
-jakie to niepodważalne racje, które wg Ciebie takimi nie są zawarłem w swoich niewymagających odpowiedzi pytaniach.
Korowiow napisał(a):h.
PS.Moim zadniem Gra była i jest - rynkowa o klineta ( i nie mam tu na myśli tylko Rava )
tankmania napisał(a):
A moim zdaniem dwóch/trzech "wszystkowiedzących" nieszczęśliwców koniecznie chce pouczać sklepikarza jak powinien prowadzić swój biznes, na co on w jakiś sposób próbuje reagować.
Kuba P. napisał(a):Rav, nie chodź na kebab!
Korowiow napisał(a):tankmania napisał(a):
A moim zdaniem dwóch/trzech "wszystkowiedzących" nieszczęśliwców koniecznie chce pouczać sklepikarza jak powinien prowadzić swój biznes, na co on w jakiś sposób próbuje reagować.
Oczywiście, każdy ma prawo do swojego zdania.
Jaho63 napisał(a):Tanku. Ja rozumiem, że ktoś się gorączkuje, bo na jakiś towar trzeba czekać, a on chciałby wszystkie zamówione rzeczy, w jednym sklepie na już! Ja, jeśli czegoś chcę bardzo, a Daniel tego nie ma, rezygnuję i szukam tego gdzie indziej. I Daniel nigdy nie robił z tego powodu problemów. Po prostu już wiem, że w Martoli, jedne rzeczy są od razu, a na inne trzeba czekać.
Powrót do Oferty sklepów i firm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości