W zalozeniu model tego najpiekniejszego mysliwca drugiej wojny ma byc szybki i przyjemny.
Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Arkady72 napisał(a):z kalek Techmodu ( jesli mi sie nie rozpadna tradycyjnie przy nakladaniu.
gzt napisał(a):Lukasz: za zagłówkiem to regulator napięcia
Ja tez miewam problemy z techmodem ale generalnie to nie są takie złe. Pękają jeśli je zmuszam do "zanurzenia" , ten pierwszy moment kiedy dostają wodę jest decydujący. Mysle ze przy odrobinie delikatności dasz sobie rade.
Pasowanie wręgi siedzeniowej jest nieco skopane w tym zestawie, sprawdź owiewkę kabiny czy nie będzie mieć problemów; Ja mam wrażenie ze tam brakuje ok 0.5 mm
Sam siebie poprawię, WX-T to późna produkcja, pomylił mi się z ZF-H z tego samego zestawu Techmodu. Wzmocnienia powinny więc zostać.
Bardzo sympatyczny model.

RAF Interior Green ; nie myl z US Interior Green ktory jest bardzo ciemny w porownaniu do RAF.

Nie zapomnij pomalować środkowej części dolnej połówki płata, bo wbrew pozorom coś będzie widać.
Wydaje mi się, że ten spit miał inną baterię (nie baterię, a regulator napięcia - przyp.gzt) za zagłówkiem, nie taką podwójną, ale pojedyńczą, kształtem nieco podobną do zagłówka

Arkady72 napisał(a):na to półmat i wash
Nie zapomnij podmalować butli ze sprężonym powietrzem do km-ów na aluminium/srebrny.
Pod wash koniecznie daj błyszczacą, łatwiej się wyciera nadmiar "brudu". Dopiero potem kładź półmat

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości