Niedawno ukończyłem takiego oto afroamerykanina:)

Pozdrawiam
Moderator: xenomorph

Marcin Łukawski napisał(a):Dziękuję za komentarze.
Podstawka jest oryginalnym wypustem Pegaso:) Niestety nie mam na nią na razie pomysłu więc wycieniowałem to co było w zestawieJak coś wymyślę podzielę się zdjęciami na forum
Nie zgodzę się z Tobą Robercie... Każda figurka obojętne w jakiej skali dobrą rzeźbą obroni się sama.
To nie żadna moda, po prostu sama rzeźba figurek sprawia iż tak a nie inaczej się je maluje.
Ja osobiście nie widzę przerysowania czy malowania komiksowego, ale każdy z nas widzi kolory inaczej
Każdy z nas modelarzy ma swój styl i głupio by było aby wszyscy malowali tak samo.
Chciałbym na tym forum oglądać więcej przerysowanych bądź subtelnie cieniowanych figurek. Oby ich było więcej w nadchodzącym Nowym Roku![]()
Pozdrawiam
Ave napisał(a):Robert, rób więc te zdjęcia i pokazuj - może empirycznie jakoś się do Twojej koncepcji przekonamy. Bo wiesz, tak na sucho krytykując każde cieniowanie mocniejsze niż symboliczne, lub pisząc (w innym wątku), że większe figurki dobrze jest pocieniować aerografem, to trochę jakbyś rowerem wjeżdżał na autostradę pod prąd - inaczej niż wszyscy, ale bez większego wpływu na nich
Nie twierdzę oczywiście, że Twoje teorie są złe - jeśli je stosujesz i efekty Ci pasują, to wszystko ok. Kiedyś jeden z forumowiczów zabrawszy się w swoim wątku za cieniowanie figurek aerografem, zagadnięty, czy nie zamierza używać pędzla (czy jakoś tak), odpowiedział, że pędzel to jest do golenia![]()
Każdy maluje, jak mu pasuje i tak właśnie powinno być.
Sorry za OT
Marcin Łukawski napisał(a):Kamil może to przyzwyczajenie do munduru niemieckiego
Marcin Łukawski napisał(a):Tutaj chciałem pokazać wytarty, złachowany i utytłany mundur oraz spoconego "gangsta".
Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości