Timi napisał(a):I gdzie jest Pajacyk??!!

reggy napisał(a):A z uwag - jak najeżdża się na jeden z guzików cytowania to jest uwaga po angielsku - a druga po polsku.

michal.s napisał(a):ale to chyba nie problem ?
krzysiekk napisał(a):Po pierwsze brakuje mi na dole po ostatnim poście linków np: "strona główna < ogólne < nazwa tematu" były na starym forum i bardzo ułatwiały nawigację na forum bo mogłem od razu po przeczytaniu tematu wrócić w dowolne miejsce "drzewka" forumowego
krzysiekk napisał(a):Po drugie przy pierwszym poście w temacie w starym forum była taka strzałeczka w dół, która przenosiła do ostatniego postateż przydatny przycisk

Timi napisał(a):I gdzie jest Pajacyk??!!
michal.s napisał(a):czasem się doda
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):nie strasz
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):ale cosik wolniej teraz działa mi forum, niż na starym silniku..

Jurek napisał(a):Natomiast brak możliwości stałego logowania...
Jurek napisał(a):Opcja oglądania postów nieprzeczytanych jest przecież, nazywa się "Zobacz nowe posty"

Jurek napisał(a):Opcja oglądania postów nieprzeczytanych jest przecież, nazywa się "Zobacz nowe posty" i wyświetla posty które pojawiły się na forum od czasu ostatniej wizyty

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości