CzarekB napisał(a):Wojtek, nie dawalo Ci to spac po nocach, nie ?
Kuba Plewka napisał(a):...na śmigle nie tylko są odpryski i rysy ale i zwyczajnie się wyciera farba na łopatach od strony silnika, czasem na końcach prawie do żywego metalu.

wojtek_fajga napisał(a):Mam jakieś takie wrażenie, że ostatnio dużo Fw 190 Eduarda pojawia się na Allegro...
wojtek_fajga napisał(a):A masz Kuba jakieś zdjęcie jak te wytarcia się rozkładają? Rzecz jeszcze do zrobienia...
Mam jakieś takie wrażenie, że ostatnio dużo Fw 190 Eduarda pojawia się na Allegro...
Kuba Plewka napisał(a):W każdym razie jak sobie ktoś poczyta ten wątek to nie będzie konieczności znowu pisać co można poprawić w 190 Edka.

Maxek napisał(a):wojtek_fajga napisał(a):Mam jakieś takie wrażenie, że ostatnio dużo Fw 190 Eduarda pojawia się na Allegro...
Wszyscy wyprzedają swoje zapasy po tym co tu zobaczyli.
wojtek_fajga napisał(a):Raczej jako sposób na przyszłość do wykonywania podobnych elementów (np. elementy sprężarek w silnikach odrzutowych).
mr.jaro napisał(a):wojtek_fajga napisał(a):Raczej jako sposób na przyszłość do wykonywania podobnych elementów (np. elementy sprężarek w silnikach odrzutowych).
Ale chyba nie chcesz go tak zostawic, bez zamontowania w modelu?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości