xenomorph napisał(a):...tylko czasami przenosi, do nowej wiadomości...
U mnie było tak na phpbb2 by przemo, nie jest to chyba problem uniemożliwiający korzystanie z forum ?
Szczerze powiedziawszy jak na nic nie pomogę bo nie ja pisałem ten skrypt, może spiszemy cała litanie, do wszystkich, co się komu nie podoba i wyślemy do programistów phpbb3, w końcu to ich działka, oni to napisali tak a nie inaczej i oni powinni za to odpowiadać.
Ja mam do nich pierwsze pytanie, czemu w ogóle nie wzięli konwersi by przemo jako poprzedniej wersji, tylko czyste phpbb2 z którego na dobra sprawę bardzo mało for korzystało, bo była napakowana bajerami wersja by przemo.
Jakby ulepszyli przema to większość bajerów jaka tam byłą pewnie by została, a tak to ulepszyli czyste phpbb2, polepszyli wydajność tego silnika, poprawili system kodowania całej bazy, dostosowali do wymogów dzisiejszych serwerów i zrobili masę rzeczy, których zwykły szary użytkownik nie widzi od strony swojego interfejsu i ma problem bo wcześniej z forum korzystało mu się lepiej.
Pomyślcie co Wam nie pasuje i napiszcie tutaj
www.phpbb.com może poprawią z którymś tam update, ja również do nich napiszę co mi w skrypcie nie pasuje.
Później proponuje to samo do programistów którzy wymyślili silniki przeglądarek, poniekąd to też ich wina że podczas wczytywania strony nie jest zostawiane miejsce na odpowiedniej wielkości plik graficzny, tylko skacze to wszystko przed oczami.
Ja mogę Wam pomóc w momencie gdy by Was w ogóle nie przenosiło do strony z nowym postem, lub w podobnych rzeczach natury technicznej. Poprawiać silnika nie mogę bo się na tym nie znam, nie jestem z wykształcenia informatykiem i niewiele więcej wiem na ten temat od Was.