isz007 - moja wrogość do kleju " KROPELKA " jest taka, że nic mi nie kleił , wszystko odpadało po leciutkim dotknięciu , a nie powinno i taki jest główny powód wrogości do tego kleju

. Teraz chyba wiecie DLACZEGO

. To samo było z " SUPER GLUE

" .
maggot97 - prace przy modelu samolotu zostały już rozpoczęte , lecz nie wstawiam warsztatu , bo nie ma KLEJU

i nie ma jak skleić poszczególnych elementów

. Aktualnie czekam za dwoma przesyłkami od dwóch bardzo miłych i pomocnych użytkowników (
DarkWing ,
robert.bednarczyk ), którzy postanowili pomóc mi i podarować mi kilka rzeczy za darmo typu zestaw emalii do nauki malowania pędzlem itp. za co bardzo im dziękuję

!
TomZak - dzięki za informacje. do Castoramy mam nie daleko więc wybiorę się i zobaczę co tam ciekawego mają

.
P.S. dostanę w Castoramie szpachlę samochodową ?
Aktualnie czekam za tymi farbkami i wybieram się jutro do sklepu plastycznego po pędzelki do malowania i, gdy przyjdą farbki to zaczniemy już co nieco malować i oczywiście będą wstawione fotki

.
Prace nad nadwoziem nadal posuwają się do przodu , lecz muszę jechać odebrać od dziadka aluminiową blaszką, z której będzie zrobiona osłona silnika, mostów itp

.
P.S. ma ktoś może na sprzedaż jakiś kompletny silnik od modeli Tamiya, Revell itp

? Najlepiej od takich marek jak: Land Rover, Range Rover, BMW, Mercedes, Mitsubishi, Toyota, Ford, Suzuki, Jeep, Nissan. Bo trzeba będzie zrobić SWAP'a , bo ten z Bburago to kompletna KATASTROFA

. Gdyby ktoś coś miał to piszcie, lecz od razu mówię, że nie kupiłbym od razu, tylko najlepiej rezerwacja

.