Jaho63 napisał(a):Wybacz, ale nie wiem czy robiłeś jakiś warsztat, a chętnie bym popatrzył jak robiłeś ten zasobnik. Możesz gdzieś skierować, albo tu wrzucić coś z warsztatu?
Niestety, nie robiłem warsztatu - a szkoda

może udało by się uniknąć baboli... a tak, poprawki będą.
Z kuferkiem to prosto jest - do oryginalny zasobnika dokleiłem z boków kawałki plastiku (równolegle do siebie i do osi pojazdu - posługując sie rysunkiem widoku czołgu z góry), później wypełniłem powstałe wolne przestrzenie w kształcie klina jakie powstały kawałkami plastiku i szpachla na to.
Po wstępnym szlifie zebrałem pokrywy górne i zabrałem się za dopasowanie zasob. do wieży. Jak wstępnie dopasowałem to następnie podcięcia pod właz i obudowę szczeliny z drugiej strony zasobnika. Na koniec dociąłem dekielki na górę i imitacje zawiasów i zamków. I koniec. Myślę, że bez specjalnego warsztatu dasz sobię radę.
Bathin napisał(a):Gąsienice można było samemu poprawić, trochę pracy i chęci i byłoby good.
Jak pojąłem różnicę między nimi - to tak... do poprawki
Bathin napisał(a):Źle wkleiłeś basztę dowódcy.
Dobrze wkleiłem, tylko revell tą szczelinę co jest w osi pojazdu, czyli w kierunku celowania działa zrobił w tył, a nie w przód - a mi nie przyszło do głowy to sprawdzić i poprawić... - do poprawy.
Bathin napisał(a):Czepiam się, bo... , rozumiesz
Oj tam, oj tam, myślałem, że po to jest forum... inaczej to by się nazywało kółko wzajemnej adoracji.
Dziękuje za wszystkie uwagi.