Tomasz Ś. napisał(a):Dużo kasy wydałem na model i narazie nie mam funduszy na aero, a tym bardziej na kompresor.
Kup farby w spreju. Tamiya ma takie.
Moderator: xenomorph
Tomasz Ś. napisał(a):Dużo kasy wydałem na model i narazie nie mam funduszy na aero, a tym bardziej na kompresor.
Posejdon napisał(a):Domyślam się, że mogło to być skierowane m.in. do mnie. Rzeczywiście może mnie trochę poniosło z określaniem efektów pracy ale nie można o nich powiedzieć, że są dobre, prawda? Ponadto zamieściłem również radę, która, przynajmniej moim zdaniem, w jakiś sposób może rozwiązać sytuację.
Dziwne jest to, że ostatnio na różnych forach (nie tylko modelarskich) można spotkać takich "początkujących", którzy o wszystko wypytują, wszystko chcą wiedzieć bez samodzielnego myślenia a potem i tak "wiedzą lepiej" i robią tak jak im się podoba.
Każdy Koledze powtarza, że pędzlowanie takich wielkich powierzchni będzie porażką ale Kolega nadal twierdzi swoje, że jemu się uda...
author21 napisał(a): W końcu malarz nie maluje obrazu aerografem, a nie ma żadnych zacieków i smug.

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości