Solo napisał(a):Ty chyba podchodzisz do tego tematu znacznie bardziej poważnie niż ja.
Solo napisał(a):Dla mnie to zabawa, czyli coś co powinno dawać przyjemność.
tankmania napisał(a):Przez 2 miesiące i 109 stron zadałeś 1746 pytań bo chciałeś się dowiedzieć jak zrobić dobrze model. Po czym stwierdzasz, że robisz dla zabawy i jesteś zadowolony pomimo, że wczoraj nie byłeś zadowolony, bo zalałeś farbą wnęki, bo farba podciekła, bo szybka zaparowała, bo coś tam coś tam...
Czyli możemy założyć, że już jest ok? Już masz opanowane, nie pytasz tylko robisz?
Solo napisał(a):Na razie jest jak na mój gust i możliwości, chyba, całkiem nieźle.
Solo napisał(a):Na razie jest jak na mój gust i możliwości, chyba, całkiem nieźle.
Solo napisał(a):tankmania napisał(a):Przez 2 miesiące i 109 stron zadałeś 1746 pytań bo chciałeś się dowiedzieć jak zrobić dobrze model. Po czym stwierdzasz, że robisz dla zabawy i jesteś zadowolony pomimo, że wczoraj nie byłeś zadowolony, bo zalałeś farbą wnęki, bo farba podciekła, bo szybka zaparowała, bo coś tam coś tam...
Czyli możemy założyć, że już jest ok? Już masz opanowane, nie pytasz tylko robisz?
A przez kolejne 2 miesiące zadam kolejne sto pytań na sty dwudziestu stronach. Stary, to jest żywioł, tego nie postrzymasz.![]()
Slash napisał(a):Solo napisał(a):Na razie jest jak na mój gust i możliwości, chyba, całkiem nieźle.
Solo napisał(a):Stary, to jest żywioł, tego nie postrzymasz.
Jaho63 napisał(a):A może właśnie to, że zalałeś Sabra wodą i teraz Cię to oszklenie wnerwia uchroni Cię przed zrobieniem takiego numeru przy innym, o wiele cenniejszym i kosztującym więcej pracy modelu?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości