1.F225444 - dowódcy 3BS płk.Deca z dodatkową anteną na wierzy w miejscu otworu rakietnicy. - potwierdzają zdjęcia np. w Pojazdach PSZ na zachodzie 1939-1947 - duże dobrej jakości.

Stag powinien mieć białe końcówki zderzaka (wg.fotografii)Mniej więcej poprawnie.
2.F227618 - Z kwatery głównej 1dyw. z dodatkową anteną na kadłubie w okolicy dekla peryskopów pomocnika kierowcy - jedno zdjęcie marnej jakości(równie dobrze może tej anteny tam nie być) w 1 Dywizji Pancernej chyba Ledwocha z palety Militariów.

Ten egzemplarz miał wyrzutnie granatów dymnych na wieży z wersji MK.II z haubicą 76mm(Na pewno jednak była to MK.I)
3.?
Na informację o 3 szt. natknąłem się przypadkowo poszukując polskich Stagów, teraz jakoś nie mogę znaleźć strony, w tabeli wszystkie były określone jako "Staghound Mk.I 37mm Com" czyżby od Command co potwierdzały by zdjęcia dodatkowych prętów anten dla obu opisanych sztuk. Nie mówię oczywiście o lansiarskiej wersji Cabrio dowódcy korpusu
Czy ma ktoś może info o trzeciej sztuce z 1 Dywizji Pancernej?
zródło plansz: plansze barwne z oferty kalkomanii toro-model
EDIT:
Naszły mnie teraz pewne myśli. Jako że zdjęcie w Militariach widziałem dość dawno, a na chwilę obecną nie dysponuję w/w pozycją, czy ktoś z kolegów/koleżanek byłby uprzejmy sprawdzić, czy pojazd w w/w książce to F227618 - KRAKOWIAK. Jeżeli tak to mamy dwa Staghoundy, jeżeli nie to jest to zapewne ten trzeci.
Tu pojawia się również pytanie o jakość kalek z ToroModel i ich wartość historycznie-merytoryczną, czyli w skrócie na ile można im,ufać - Stag od Deca, nie ma u nich białych malowań błotników, które 100% potwierdzają zdjęcia co budzi w tej sprawie me wątpliwości