Tenzan napisał(a):Krakowskie święte prawo własności.
pilex7 napisał(a):Z parkingu pod estakadą jest około 150m. Parking ten, specjalnie dla modelarzy będzie w bardzo atrakcyjnej (parę złotych) za dobę. Na czas rozładunku jak już pisałem wcześniej będzie się można zatrzymać przy Muzeum AK.
RH napisał(a): Ile to jest te "parę"złotych ?![]()
Myslę że to już uspokoi wszystkich co do postoju. Jeżeli można to mala prośba ,w imieniu osób z poza Krakowa ,o umieszczenie mapki z google map z lokalizacją parkingu oraz nazwami ulic ,aby ułatwić dojazd do tego miejsca
pilex7 napisał(a):RH napisał(a): Ile to jest te "parę"złotych ?![]()
Myslę że to już uspokoi wszystkich co do postoju. Jeżeli można to mala prośba ,w imieniu osób z poza Krakowa ,o umieszczenie mapki z google map z lokalizacją parkingu oraz nazwami ulic ,aby ułatwić dojazd do tego miejsca
Definicję "parę" przedstawiam poniżej:
Parę, paru to liczebnik nieokreślony, oznaczający bliżej niesprecyzowaną liczbę od trzech do dziewięciu (najczęściej od trzech do pięciu)
Link do google: https://maps.google.pl/maps?saddr=50.070803,19.949246&hl=pl&sll=50.071047,19.949723&sspn=0.002658,0.004646&mra=mift&mrsp=0&sz=18&t=h&z=18
Parking zaznaczony literką A

Arcturus napisał(a):Mam pytanie laika: czy na miejscu imprezy można zostawić pudła transportowe? Można tak było zrobić w Niepołomicach, ale tu pewnie jest inaczej, bo skala imprezy jest bez porównania... Pytam, ponieważ moje modele będzie w niedzielę odbierał w moim imieniu kumpel, i odeszło by mi wożenie ich jutro przez pół Krakowa.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości