Krystian Ciechowicz napisał(a):Witam.
Po raz kolejny pokłony za świetne malowanie. Kolorystykę, wypłowienie, zaciemnienie linii.
Pod tym kontem modele Twoje, Stratocastera, Darka Trzeciaka, Tomka Gronczewskiego, Łukasza Kędzierskiego, Wojtka Krysztofiaka, Maćka Żywczyka czy Przemka Mielcarka i jeszcze kilku innych to mistrzostwo świata i mój kierunek, którym jakoś ciężko mi podążać.
Pozdrawiam
K.
iras67 napisał(a):Mój Ojciec opowiadał mi historię porannego nalotu 1 września na Lwów .Z lotniska wystartowały nasze myśliwce na przechwycenie Heinkeli ,daremniebrakowało im wznoszenia ,prędkości... Bombowce zrobiły swoje nawet nie ostrzelane przez naszych i tak sobie myślę - Co by zrobiły wtedy Hurricany.....
Świetny temat gzt czekam niecierpliwie na koniec.

Jacek Bzunek napisał(a): czyli tak jak prawdopobnie został oblatany przed wysłaniem do Polski

Krystian Ciechowicz napisał(a):Witam.
Świetnie. Tylko powiedz mi dlaczego, bo jesteś kolejnym, który maluje owiewkę osobno. O co chodzi, jaka w tym filozofia i sens - bo ja nie za bardzo rozumiem![]()
Pozdrawiam
K.
greatgonzo napisał(a):Wg F78 samolot nie miał nalotu. Zresztą po co miałby być oblatany? Pytam z rządzy wiedzy.
gzt napisał(a):Panowie, to nie sa zle pomyslyCos z tym trzeba zrobic
Mysle ze plakietka Kosciuszkowcow bardzo ladnie by tu wygladala
![]()
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości