a tu znalazłem w necie takie coś co znalazło się w Paine Field, Everett, Washington....o co chodzi???Skąd ten tam się wziął?
Z tego co wiem ,w Paine Field, składają latające Messerki, ale chyba ten będzie tylko w muzeum...

Aleksander011 napisał(a):Skąd ten tam się wziął?
Z tego co wiem ,w Paine Field, składają latające Messerki, ale chyba ten będzie tylko w muzeum...
net_sailor napisał(a):Egzemplarz z Hendon jakiś czas temu otrzymał swoje oryginalne barwy: "żółtą 4" i pas JG 7. Rzeczywiście nie jest wystawiony![]()
Me262A-1a/U3 (WNr.500453) [...] Oczywiście nadal zostanie w konfiguracji myśliwskiej - jego oryginalny nos przeszeczpiono 500491 z NASM (i ole wiem to ten nos został zniszczony podczas konwersji do wariantu myśliwskiego).
Kuba Plewka napisał(a):Żółte 4? Nie żółte 7 czasem? To nie jest ten samolot, który znalazł się w Fassberg (pilot się poddał) razem z "Czarnym X" 500200?

Aleksander011 napisał(a):Zdjęcia z mini muzeum przy lotnisku chyba we Frankfurcie.
Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości