portalus napisał(a):No nie żartuj, że tak masz w miejscu pracy non-stop.
U mnie po porządkach wygląda gorzej, albo jesteś Pan-co-do-milimetra albo ułożyłeś to tak do zdjęcia?
Podoba mi się to siedzisko po prawej, musi się na tym wygodnie lepić modele na leżąco.
Dawaj te zdjęcia z postępów prac.
Mr. Headshok napisał(a):Bratek!!! ...ale masz wypasioną miseczkę . Czaaaaaaad!!!

WestBikers napisał(a):

piotr dmitruk napisał(a):Kto to widział, żeby zabytkowe już egzemplarze "Aero"techniki Lotniczej dawać na podkładkę.

Seweryn napisał(a):Po co malowałeś opony czarnym matem? Lepiej położyć kalki i potem psiknąć bezbarwnym półpołyskiem - całkowicie starcza.
Mors napisał(a):Jeżeli chodzi Ci o resztki kleju z taśmy Tamiya to polecam czysty spirytus - dobrze czyści. (UWAGA: nie narusza farb olejnych typu Humbrol - nie wiem jak z akrylami bo nie próbowałem).
WestBikers napisał(a):Taśma odeszła bez żadnych problemów, chodzi mi o to, że kiedy maskowałem szyby, a zwłaszcza przednią, chyba zbyt mocno w kilku miejscach przycisnąłem skalpel, kiedy odcinałem niepotrzebną taśmę no i niestety teraz jest to widoczne :/
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości