Bond napisał(a):Rezygnacja z wydruku kart startowych jeden dzień wcześniej wynikająca z symbolicznych oszczędności jest zaskoczeniem.
Sam pomysł na wprowadzanie danych do sieci jest w porządku, ale przy liczbie podchodzących do stolika sugeruję: albo zwiększenie liczby komputerów do 3-4 szt, . albo przy ponownej niewydolności wrócić do kart analogowych tj wypełnianych długopisem.
Na początek chcę wszystkich przeprosić za to, że musieli czekać w kolejce, ale modelarze charakteryzują się dużą cierpliwością. Na przyszłość może nie kanapki, ale jakąś egzotyczną tancerkę zorganizujemy

Cóż byłem krótkowzroczny, wydawało mi się, że dzisiaj każdy ma internet i może się zarejestrować przed imprezą.
Do dyspozycji mieliśmy trzy komputery i dwie drukarki. Niestety całą kolejkę spowolniło nie samo drukowanie lecz to, że trzeba było ludzi rejestrować za nich. Nawet nie śniła mi się tak wielka skala niezarejestrowanych, więc sam elektroniczny kwestionariusz też zrobiłem mało ergonomiczny.
Reasumują rejestracja wyszła do bani bo zbyt dużo osób chciało się zarejestrować na miejscu, 50% modeli był zarejestrowanych w sobotę.
Zapraszamy za rok na pewno karty będą wydrukowane

PS Nie myślimy o oszczędności, tylko o tym by rejestracja byłą sprawna. Cóż nie wyszło.