przez Frosty » środa, 26 listopada 2008, 21:58
No cóż wygląda na to, że i ja przemogę swoją tremę (bo choć mam 24 lata do dalej kleję jak 15-to latek) i zgłoszę się do konkursu... Po dlugim zastanowieniu doszedłem do wniosku ze chyba garść porad jakie może przy okazji otrzymam zrównoważy zażenowanie związane z prezentacją moich wypocin

Model to Spitfire mk IX w 1/48 z Revell'a w barwach.. no właśnie - waham się pomiędzy maszynami Aleksandra "Gabsia" Gabszewicza z 302'go lub Jana "Konia" Falkowskiego z 303... Relacje planuję zacząć w połowie grudnia - narazie lecę do Wiednia do dziewczyny więc z kasą na modele ciężko... Ale wracam 5-tego, w dzień wypłaty, więc bedzie można zrobić małe zakupy (Apropos zakupów - zastanawiam się czy któs z forumowiczów miał kiedyś jakieś problemy z dużymi przesyłkami w luckymodel, bo moja będzie raczej pokaźna... - planuję CH-53, CH-46 i F-16 w 1/48 plus South Dakote w 350-tce no i garść farb, więc nie wiem czy zamawić na raz - redukując tym samym koszty przesyłki, czy bezpieczniej"na kawałki") I jeszcze jedno - czy regulamin konkursu dopuszcza pomoc innych forumowiczów tzn mam na myśłi np rady ma temat wykonania różnych elementów, malowania itp
"Deliberty planned fighter sweep went just as we hoped. The Mig's came up. The Mig's were aggressive. We tangled. They lost"
- Col. Robin Olds, shortly after operation "Bolo", Ubon, Thailand