Tak sobie patrzę na zdjęcia oryginałów i zaczyna mi się wydawać, że odtwarzanie uszczelek na oszkleniu byłoby chyba sztuką dla sztuki... Wydaje się, że wystaje ona minimalnie spod ram. Choć na drugim zdjęciu ciut bardziej.

Arcturus napisał(a):Dzięki, choć na pewno można by je zrobić dużo lepiej...
HK1886 napisał(a):Artur - strasznie dużo ględzisz.![]()
Weź się za robotę proszę, bo ciekaw jestem tego paskudztwa w Twoim wykonaniu.

HK1886 napisał(a):No to jest git Artur.
A ja sobie poczekam na nowego F-4C.
Phantom mnie od zawsze kręcił, a już na pewno od czasu monografii w pierwszym numerze Aerohobby. Jakoś tak się to chyba nazywało.

Phantom mnie od zawsze kręcił, a już na pewno od czasu monografii w pierwszym numerze Aerohobby
Maciej Gruca napisał(a):Jak dobrze pójdzie jutro pokażę moje postępy.
Maciej Gruca napisał(a):Pytanie: będziesz poprawiał wlot powietrza u nasady statecznika pionowego?
potez napisał(a):To tak jak mnie, właśnie lezy przede mną w pudełku F-4B z Academy i dzisiaj przyszly kalki z Furballa do malowania z orłem, tym samym, które było na okładce

Arcturus napisał(a):potez napisał(a):To tak jak mnie, właśnie lezy przede mną w pudełku F-4B z Academy i dzisiaj przyszly kalki z Furballa do malowania z orłem, tym samym, które było na okładce
Fajnie masz, ja go zakupię jak dotrze do Polski![]()

Maciej Gruca napisał(a):Nie poddawaj się! Nie zostawiaj mnie samego na placu bojuZainwestuj w farby Tamyii i wymaluje...na pewno będzie dobrze!
Trzymam kciuki
Ps. A odnośnie wlotów, to należało się spodziewać, że te tradycyjne nie będą pasowały do rozpoznawczych wersji.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości