Nadałem też pancerzowi fakturę:

Moderator: xenomorph

Caramba napisał(a):teraz można poszaleć z malowaniem
M.
bartek72 napisał(a):Bardzo jestem ciekawy, jak po malowaniu wyjdzie ta koncepcja łączenia plastiku i metalu na tych samych powierzchniach (zasobnik wieżowy, osłony rur wydechowych).
bartek72 napisał(a): Klamry przy przedniej łopacie to masz chyba na odwrót - w całym modelu tak zrobiłeś?
Sherman napisał(a):"Obślumpałbym" też delikatnie gumy na kołach, drobne ubytki fajnie by współgrały z tą demolką blach nad gąsienicami.

Sherman napisał(a):pomyśl nad zróżnicowanie faktury elementów odlewanych jak np. osłona wizjera kierowcy, przy ładnie robionej fakturze płyt walcowanych szkoda to odpuścić moim zdaniem.
ROMAN napisał(a):Oj proszę Pana, po stworzeniu takiego modelu to Pan musisz naprawdę przyłożyć się do malowania bo ponoć to łatwe.

wapel napisał(a):Hej, dzięki za fotki - rzeczywiście fajne. Ale zobacz:
Za to wizjer faktycznie jest gładki.
Domi napisał(a):Dlatego napisałem: "Jedyne jakieś większe ślady, charakterystyczne dla odlewów, jakie można zauważyć to te na masce armaty i ewentualnie na pancernych osłonach wydechów." :-)))
Domi napisał(a):P.S. Sorry że teraz wyskakuję z takimi poradami, ale dopiero zwróciłem uwagę na Twój watek.
Domi napisał(a):ja obstawiam Panzergrau z piaskowymi pasami
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości