Gregor68 napisał(a):zadziwiający kamuflaż libańskiego hummera
Czyli jednak Seweryn go zrobił:) Czy komuś udało się pstryknąć zdjęcie/a tego modelu?
Gregor68 napisał(a):zadziwiający kamuflaż libańskiego hummera
shivadog napisał(a):Praca jest niesamowita, tylko twarze Ci panowie mają cokolwiek zielone śmierć im w oczy zajrzała.

Artur napisał(a):A mi się nie podobału podejście do kwestii dioram,(...)
BTW - jak zrobiłeś dioramę tak jak napisałeś tego posta...

greatgonzo napisał(a):Fakt, że model przestał całą imprezę w miejscu, w którym został postawiony i nikt nie przesunął go ani o centymetr uważam za wielki komplement pod adresem organizatora.

No dobra, moja dioramka też była prawie pod kaloryferem Młody Jabba zajął całą część frontową stołu. A co do figurek to nie kop po "klejnotach" - uczę się je malować
Tak na poważnie dioramek było dużo i wybór byłby dla mnie trudny w szczególności dla monumentu "Na odsiecz Berlinowi" czy jakoś podobnie. Radek P., chyba tez nie dostał wyróznienia za swoją. Ja na szczęście nie mam do jury pretensji - jak ktoś ma zdjęcia wyróżnionych dioramek proszę o wklejenie - ja dopiero dzisiaj tak naprawde doszedłem do siebie po imprezach towarzyszących, a zdjęć bałem się robić coby modeli nie pozrzucać ze stołów.
Pozdrawiam wszystkich wystawiających, ogladających i przede wszystkim organizatorów
Fakt, że model przestał całą imprezę w miejscu, w którym został postawiony i nikt nie przesunął go ani o centymetr uważam za wielki komplement pod adresem organizatora.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości