lukaszlaskowski napisał(a):Całkiem dobra idea, (...) Kupiłem ostatnio zestaw CMK do Ar 234 i to jakaś parodia jest. Nie wykorzystam nawet jednej częsci. (...)Gdyby ktoś mi powiedział, że ktoś sobie to wystrugał bez dokumentacji, a jakość odlewów jest jaka jest,zaoszczędziłbym trochę kasy. O ciekawych zestawach często dowiaduję się przypadkiem i pluję sobie w brodę, że nie znałem ich wcześniej.
Podsumowując możnaby założyć wątek (osobny, nie zaśmiecony krytyką ząłożyciela) o dodatkach.
Temat może niekoniecznie jest dobrym pomysłem. Po osiągnięciu ilości 20-30 stron znalezienie informacji o ciekawym dodatku było by nader trudne ;) Lepszym rozwiązaniem było by oprócz chwalenia się w warsztatach, wrzucanie opisów zakupionych przez nas zestawów, konwersji, kalek nawet blaszek. Można by spokojnie w dziale Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie stworzyć pod kategorie - Dodatki.
A odnośnie problemu Solo, ale też i Łukasza zajżyjcie na stronkę http://www.scalemates.com/ tam po wpisaniu nazwy interesującej maszyny wyskakują wszystkie znane ludziom modele, dodatki, recenzje, galerie etc etc. Bardzo fajna baza danych