Poniżej moje wypociny ...

Alex976 napisał(a):Zdanie wyrwane z kontekstu, przeczytaj dalej.
MODELFUN napisał(a):Szanowny Kubo P!
Proszę o receptę na model doskonały, bo nikt się tu najwyraźniej na tym nie zna. I od razu o przetłumaczenie na japoński też, może akurat ktoś z ZM przeczyta, skorzysta i nas małych uszczęśliwi. Bo najwyraźniej oni też się nie znają....
Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):Mocne wejście i jakie merytoryczne
MODELFUN napisał(a):Proszę o receptę na model doskonały, bo nikt się tu najwyraźniej na tym nie zna. I od razu o przetłumaczenie na japoński też, może akurat ktoś z ZM przeczyta, skorzysta i nas małych uszczęśliwi. Bo najwyraźniej oni też się nie znają....
Kuba P. napisał(a):Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):Mocne wejście i jakie merytoryczne
Jak to po receptę po japońsku
MODELFUN napisał(a):Proszę o receptę na model doskonały, bo nikt się tu najwyraźniej na tym nie zna. I od razu o przetłumaczenie na japoński też, może akurat ktoś z ZM przeczyta, skorzysta i nas małych uszczęśliwi. Bo najwyraźniej oni też się nie znają....
Ależ w Japonii doskonale już tą receptę znają. Zgadnij gdzie.
MODELFUN napisał(a):Dziękuję za zaklasyfikowanie mnie do konkretnej grupy osób. Ale jeśli analogicznie klasyfikujesz modele to nie sil się na ocenianie zachwytów innych osób nad danym modelem lub tylko jego zdjęciem bo najzwyczajniej trafiasz kulą w płot.
MODELFUN napisał(a):Dziękuję za zaklasyfikowanie mnie do konkretnej grupy osób. Ale jeśli analogicznie klasyfikujesz modele to nie sil się na ocenianie zachwytów innych osób nad danym modelem lub tylko jego zdjęciem bo najzwyczajniej trafiasz kulą w płot.
MODELFUN napisał(a):o szeroki asortyment Tamiyi w 1/32 rzeczywiście powala. Ale przepraszam, zapomniałem że jestem zakwalifikowanym nowicjuszem...
MODELFUN napisał(a):A może po prostu chcą trafić do grupy modelarzy nazwijmy ich "inżynierów"? Zapytaj szacownego kolegę Damiana Piekarczyka dlaczego rozbebeszył do cylindrów silnik w mosquito? Padnie pewnie odpowiedź w stylu feministycznym- Bo tak chciał, bo tak mu sie podobało. A tak naprawdę to powyższe plus to że tak POTRAFIŁ.
MODELFUN napisał(a):Ty oczywiście nie musisz, możesz zachwycać się właściwą liczbą nitów na panelu Fw-190 albo właściwym wyprofilowaniem przycisku spustu na drążku i czymkolwiek sobie zażyczysz- ale daj to prawo również innym
MODELFUN napisał(a):A jeśli chcieli odtworzyć strukturę to co tam mieli Twoim zdaniem umieścić?
MODELFUN napisał(a):Zapytasz dlaczego jestem taki cięty? Odpowiem Ci- przed laty byłem świadkiem jak bardzo znana postać z modelarskiego krajowego światka na zawodach bez skrępowanie w niewybredny sposób wypowiadała się dosyć głosno nt prac juniorów-bądź co bądź adeptów modelarstwa ( nie było klasy młodzików). Oni to słyszeli, stawali się pośmiewiskiem innych i co mniej asertywni z zawstydzeniem patrzyli na swoje prace. A pajac dumny z siebie stał w gronie słuchaczy-klakierów i błyszczał jak goła d..a pawiana. Podobne sytuacje miałem okazję zaobserwować gdziekolwiek owa osoba sie pojawiała, aczkolwiek trafiałem już na mniej spektakularne występy jegomoscia. I do dzisiaj sobie myślę że on (na duże O nie zasługuje)- w swoim mniemaniu wielki propagator modelarstwa- tak naprawdę dla naszego hobby swoimi wystepami zrobił więcej złego niż ktokolwiek lub cokolwiek innego.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości