A poniżej, to co "na szybko" znalazłem w archiwum

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):#W oczekiwaniu na żywiczne magazynki do MG, które we wnętrzu dorniera walały się dosłownie wszędzie
Pawel Burchard napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):#W oczekiwaniu na żywiczne magazynki do MG, które we wnętrzu dorniera walały się dosłownie wszędzie
Ale kaemów też było na bogato upchane… maksymalnie aż 8 sztuk na dość jednak małej przestrzeni
Fajnie ci idzie Dornier, też byłem szczęśliwym posiadaczem tego modelu ale po rozważeniu wszystkich za i przeciw zdecydowałem się go sprzedać razem z całą kolekcją HobbycraftówZobaczymy co ICM pokaże.
p.

Korowiow napisał(a):Ciekawy dobór tła do zdjęć - zapraszam na obiad z jednego dania - Kotlecik

Korowiow napisał(a):Zawsze te wymówki. Nie ma czasu na to, nie ma czasu na tamto i zamiast jakość potem jakoś.
Myślę jednak, że prowadzenie warsztatu z dobrymi zdjęciami to okazanie szacunku oglądającym.
Kuba P. napisał(a):
Dlatego dłubię sobie sam i nie wrzucam zdjęć na fora. Nieogladający ich z pewnością docenią mój wobec nich szacunek i czują się usatysfakcjonowani.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Gdybym wiedział co teraz wiem to też bym poczekał na ICM-a. Z pewnością wyjdą do niego, żywice i blachy. Jak wypuszczą nocną wersję to jeszcze popełnię

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości