spiton napisał(a):Poza tym samolot jest mdły. Nie ma żadnego punku zaczepienia.Takiego punktu skupiającego uwagę . Moje oczy odruchowo idą w kierunku dyszy, ale tam nic ciekawego nie ma , kabina nic nie widać. Nijako. Podwozie. Nie bardzo widać. Zdjęcia : mogły być lepsze. Czy wręcz powinny być lepsze. A reszta to gładka inaczej powierzchnia.
Ten model to kamuflaż.
merlin_PL napisał(a): to co do mnie nie przemawia to niestety same zdjęcia.
No niestety samolot jest nudny i nic na to nie poradzę. podwozie jest bardzo proste i komory pozamykane tak że wystają tylko słupki (jak w pasażerach), w kabinie choćbym chciał to nie ma co pokazać, nawet washa nie ma na czym zrobić bo linie podziału można na jednej ręce policzyć. Chciałem go trochę urozmaicić uzbrojeniem ale też szału nie ma.
Zdjęcia to akurat moja najgorsza sprawa. Aparatu obsługiwać zbytnio nie umiem, i najnowszy też on znowu nie jest. Ale najgorszą sprawą jest oświetlenie. Mam nadzieję że w najbliższym czasie uda mi się zmotać jakąś porządną świetlówkę i wreszcie będzie coś widać i znikną w końcu te szumy.
W każdym razie cieszę się że model się Wam podoba, zapraszam do obejrzenia na żywo w Bytomiu

( o ile przeżyje podróż

)
Zrobiłem jeszcze jedną sesyjkę tym razem na białym tle, może będzie lepiej.

Pozdrawiam