Zestaw - znany i lubiany, nie ma co się rozpisywać.

uzupełniony będzie blaszką Eduarda

Na razie dopiero zacząłem - powycinałem powierzchnie sterowe.
Ale zanim nabiorę tempa muszę wybrać malowanie.
Najbardziej interesowałoby mnie to (W. Thomas, VMF-213):

Choć nie mam pewności, a nawet przekonania, że to ten sam samolot (słupek antenowy, kolor kołpaka). Nie mam też napisu "GUS'S GOPHER" na prawą stronę. Może moglibyście podpowiedzieć jak coś takiego wykonać (myślę o jakiejś masce bo kalka ze względu na biały kolor chyba odpada).
Jeśli nie wymyślę sposobu na napis to albo zestawowe (Foy Garison, VMF-213) - oprócz jednego zdjęcia nie mam nic ale fajne ma zacieki.

albo (Spirit 76' Boba Owensa VMF-215)
- tu niestety nie wiem jak jest z tymi obwódkami wokół znaków. Widać na zdjęciu, że kolor obwódki jest inny ale wg. artykułu Tomasza Gronczewskiego rozkaz o zamalowaniu czerwonych akcentów na samolotach we flocie Pacyfiku pochodzi z 31. lipca 43', a więc 14. sierpnia w dniu lądowanie pierwszych myśliwców na wyspie Munda Corsairy powinny mieć już zamalowane obwódki - na jaki dokładnie kolor?Wszystkie zdjęcia z Corsair Aces of WW II, Mark Styling, Osprey

takie ciekawe płyty po bokach tylnej ściany kabiny, na s. 12
- gładka płyta bez wzmocnień bocznych, na s. 9 (Dangerous Dan) tak samo. Podobnie na zdjęciu nr 1 z postu powyżej. Wyciąć ten zagłówek?