Bytom 2014

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: Bytom 2014

Postprzez Chrupek » poniedziałek, 10 marca 2014, 13:58

Konkurs wydawnictwa Kagero omówiony jest na łamach Super Modelu
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez Shop Kagero » wtorek, 11 marca 2014, 15:53

Drodzy Modelarze,
Zapraszamy na nasze stoisko podczas Festiwalu Modelarskiego w Bytomiu.
Jednocześnie zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie z okazji 50 wydania dwumiesięcznika Super Model. Do wygrania wiele atrakcyjnych nagród m.in. aerografy Harder&Steenbeck, pojemniki do czyszczenia aerografu Clean Pot oraz książki Oficyny Wydawniczej Kagero.
W czasie trwania imprezy będziecie mogli nabyć nasze publikacje w promocyjnych cenach.
Obrazek
Shop Kagero

Postprzez MARIO » środa, 12 marca 2014, 01:47

Ha haha konkurs kagero? Nagrody już przyznaliście dla autorów publikacji w waszej gazecie? :shock: :shock: :shock: :shock: Reszta uczestników robi za statystów :lol: :lol: :lol:
MARIO

Postprzez GrzegorzS » środa, 12 marca 2014, 06:14

Może w gazecie są najlepsi? :oops:
GrzegorzS

Postprzez Chrupek » środa, 12 marca 2014, 06:38

Tu będę adwokatem Wydawnictwa Kagero. W tym roku będzie inaczej. W latach ubiegłych wybór modeli zwycięskich w konkurencjach sponsorowanych przez Wydawnictwo Kagero był powierzony osobą, które wybierały modele związane z SM. W tym roku sam właściciel ma dokonać wyborów. Dajmy kredyt zaufania. Już za 5 dni zobaczymy jaki będzie efekt. W konkursie wydawnictwa może startować każdy (nawet organizatorzy z czego mam zamiar skorzystać) a więc modele pod pachę i w drogę do Bytomia.
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Postprzez RAV » środa, 12 marca 2014, 10:19

RAV napisał(a):Ja mogę zaoferować dwa miejsca w samochodzie Wrocław-Bytom-Wrocław w sobotę. Jadę z synem, więc podział kosztów paliwa przy jednym "autostopowiczu" - na 3, a przy dwóch - na 4. Fiesta 1,4 TDCi dużo nie pali. Dokładne godziny wyjazdu i powrotu, jak i miejsca zbiórki - do ustalenia z zainteresowanymi. Osoba dotrzymująca Guciowi towarzystwa z tyłu będzie mogła obejrzeć jakiś adekwatny film, np. "Bitwa o Anglię" lub "Tora, Tora, Tora" (do ustalenia). Chętnych proszę o kontakt na PW.

Jedno miejsce jest wciąż dostępne.
Pozdrawiam
RAV
Obrazek
RAV

Postprzez Aleksander » środa, 12 marca 2014, 16:20

Ostach napisał(a):Będzie jakieś spotkanie w knajpie jak rok temu?

Podklejam się pod pytanie! :lol:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Postprzez merlin_PL » środa, 12 marca 2014, 18:50

ja też , ja też :D :D
Robią się różne rzeczy
merlin_PL

Postprzez dewertus » środa, 12 marca 2014, 19:37

Aleksander napisał(a):
Ostach napisał(a):Będzie jakieś spotkanie w knajpie jak rok temu?

Podklejam się pod pytanie! :lol:

Olek, czy ja miałem coś Ci przywieść do Bytomia?
Pzdr. Hubert
Jeśli istnieje rozwiązanie martwić się nie ma po co,
jeśli nie ma rozwiązania martwić się nie ma sensu
dewertus

Postprzez Komandor » środa, 12 marca 2014, 19:52

Czołem Waszmościom.

Olo będziesz w Bytomiu ? Słuchajcie ja przyjadę z Bielska-Białej. Może ustalmy jakieś miejsce i godzinę i tam się zejdźmy. Bo ja Was nie poznam tak na sali. A warto by się poznać przy okazji takiej Imprezy, skoro zjedziemy z całej Polski. Co o tym myślicie ?

Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawia Paweł
Obrazek
Komandor

Postprzez imek46 » środa, 12 marca 2014, 20:13

Chrupek napisał(a):Tu będę adwokatem Wydawnictwa Kagero. W tym roku będzie inaczej. W latach ubiegłych wybór modeli zwycięskich w konkurencjach sponsorowanych przez Wydawnictwo Kagero był powierzony osobą, które wybierały modele związane z SM. W tym roku sam właściciel ma dokonać wyborów. Dajmy kredyt zaufania. Już za 5 dni zobaczymy jaki będzie efekt. W konkursie wydawnictwa może startować każdy (nawet organizatorzy z czego mam zamiar skorzystać) a więc modele pod pachę i w drogę do Bytomia.
. Marcin obym się mylił, ale potrzebny będzie naprawdę duży kredyt zaufania.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam I.Z.
imek46

Postprzez Chrupek » środa, 12 marca 2014, 20:24

Zbyszku czas pokaże :)
Chrupek

Postprzez Jacektul » środa, 12 marca 2014, 20:52

Witam

Jeśli ktoś szuka podwózki z Krakowa to mogę zaoferować transport w sobotę rano i powrót -też w sobotę gdzieś około 15-17.
Będę jechał w pobliżu Prokocimia, więc mogę zabrać.
Pozdrawiam

Jacek
Jacektul

Postprzez MFPMR Bytom » czwartek, 13 marca 2014, 09:13

Postanowiliśmy przedłużyć rejestrację elektroniczną "do oporu" , czyli praktycznie do rozpoczęcia festiwalu. Ale jedna UWAGA - ponieważ jutro zaczynamy wydruk kart startowych i potwierdzeń, zmiany w rejestracji mogą już NIE zostać uwzględnione.
Reasumując:
- można dopisywać nadal nowe modele,
- jeśli musicie coś zmienić to proszę zrobić to najpóźniej dziś.

Przypominamy, że zgodnie z regulaminem modele zgłaszane z kategoriach Czarne Diamenty i EuroPuchary powinny mieć dokumentację oraz załączone zdjęcie i krótki opis przy rejestracji elektronicznej.

Nagroda admina nadal czeka :)
MFPMR Bytom

Postprzez RAV » czwartek, 13 marca 2014, 21:02

RAV napisał(a):Ja mogę zaoferować dwa miejsca w samochodzie Wrocław-Bytom-Wrocław w sobotę.

Jeśli ktoś jeszcze się waha, to się przypominam. W porównaniu z pierwszą wiadomością zaszły jednak pewne zmiany. Młody nie jedzie, za to jedzie jeden z Forumowiczów. Zatem po wymontowaniu fotelików nawet trzy osoby się jeszcze zmieszczą. Wyjazd spod Dworca Głównego w sobotę o 10:00. Chętnych zapraszam na PW.
Pozdrawiam
RAV
Obrazek
RAV

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea