RAV napisał(a):Ja mogę zaoferować dwa miejsca w samochodzie Wrocław-Bytom-Wrocław w sobotę. Jadę z synem, więc podział kosztów paliwa przy jednym "autostopowiczu" - na 3, a przy dwóch - na 4. Fiesta 1,4 TDCi dużo nie pali. Dokładne godziny wyjazdu i powrotu, jak i miejsca zbiórki - do ustalenia z zainteresowanymi. Osoba dotrzymująca Guciowi towarzystwa z tyłu będzie mogła obejrzeć jakiś adekwatny film, np. "Bitwa o Anglię" lub "Tora, Tora, Tora" (do ustalenia). Chętnych proszę o kontakt na PW.
Ostach napisał(a):Będzie jakieś spotkanie w knajpie jak rok temu?

Aleksander napisał(a):Ostach napisał(a):Będzie jakieś spotkanie w knajpie jak rok temu?
Podklejam się pod pytanie!

. Marcin obym się mylił, ale potrzebny będzie naprawdę duży kredyt zaufania.Chrupek napisał(a):Tu będę adwokatem Wydawnictwa Kagero. W tym roku będzie inaczej. W latach ubiegłych wybór modeli zwycięskich w konkurencjach sponsorowanych przez Wydawnictwo Kagero był powierzony osobą, które wybierały modele związane z SM. W tym roku sam właściciel ma dokonać wyborów. Dajmy kredyt zaufania. Już za 5 dni zobaczymy jaki będzie efekt. W konkursie wydawnictwa może startować każdy (nawet organizatorzy z czego mam zamiar skorzystać) a więc modele pod pachę i w drogę do Bytomia.
RAV napisał(a):Ja mogę zaoferować dwa miejsca w samochodzie Wrocław-Bytom-Wrocław w sobotę.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości