Paweł Leszczyński napisał(a):Super było. Niestety znów za krótko, nie pooglądałem wszystkich modeli ani stoisk...Fotki zgrywam niedługo wrzucę (głównie pancerka). Fajnie spotkać znajomych i pogadać.
Jestem ciekaw kto oceniał dioramy bo nie tylko ja mam duże obiekcje co do wyróżnień w tej kategorii

Slash napisał(a):W tym roku nie byłem, ale zaryzykuję stwierdzenie, że wyglądało to jak w latach ubiegłych... Czyli dobrych modelarzy ciężko uprosić o sędziowanie czegokolwiek. Choćby organizatorzy mieli na to siano to i tak nie zatrudnią sędziów bo niby skąd? W zeszłym roku, znający się na rzeczy modelarze, którzy zgodzili się sędziować sędziowali przeróżne kategorie do późnego wieczoru. Resztę porwał melanż. Niestety, albo się poświeci trochę czasu, albo nie ma co narzekać.

waran napisał(a):No tak, jeszcze nie wszyscy wyszli z imprezy a już odzywają się głosy tych którym się wydawało że robią lepsze modele od konkurencji. Więcej samokrytyki panowie modelarze...

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości