NIEDZWIEDZ napisał(a):To Adam jak to jest że z wszystkimi co rozmawiałem,mówili super extra,bardzo fajne,przed rozdaniem wyróżnień które też dostałem,a już po niesmak bo co,bo dostała fabryka, albo moje dzieciaki a nie inna diorama.Jak dzieci z brodą.
NIEDZWIEDZ napisał(a):To Adam jak to jest że z wszystkimi co rozmawiałem,mówili super extra,bardzo fajne,przed rozdaniem wyróżnień które też dostałem,a już po niesmak bo co,bo dostała fabryka, albo moje dzieciaki a nie inna diorama.Jak dzieci z brodą.

Adam Obrębski napisał(a):myśle, że wyżej wspomniany Pan też czuje, że drugi RWD był troszkę lepszy...
waran napisał(a):Tomek cała uroczystość zakończenia nagród trwała prawie 3 godz. Gdyby tak następne dwie rozdawano każdemu medale ciekawe jakie by wtedy głosy były. Na wielu zagranicznych imprezach taka metoda jest stosowana np. w Telfordt, osobiście wcale mnie nie raziło że stałem tam dwa razy w kolejce po medale. i CO tam też nie szanują modelarzy?
Chrupek napisał(a):Za błędy konkursowiczów w wyborze klas startowych organizator nie odpowiada. Nie podjąłbym się przenoszenia czyjej kolwiek pracy z miejsca na miejsce.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości